Peter de Ruijter nieuwe voorzitter COC Amsterdam

Peter de Ruijter (44) is voor de komende twee jaar gekozen tot de nieuwe voorzitter van homobelangenvereniging COC Amsterdam. Daarnaast zijn nieuwe leden Bora Sirin (29) en Geer Oskam (30) gekozen voor de bestuursfuncties PR & Communicatie (Sirin) en Penningmeester (Oskam). Dat hebben de leden van het COC Amsterdam besloten tijdens de Algemene Leden Vergadering op 26 november (bron: persbericht).

Peter de Ruijter maakt sinds oktober 2012 deel uit van het bestuur van COC Amsterdam, eerste instantie als penningmeester, sinds oktober 2013 als vicevoorzitter. ‘Een vrijwilligersorganisatie als COC Amsterdam is helemaal van deze tijd en heeft, gezien de maatschappelijke ontwikkelingen, waarde’, aldus Peter de Ruijter. Hij wil in de komende periode investeren in het verbinden van de vele vrijwilligers en activiteiten van COC Amsterdam met elkaar en met de vele andere LHBT initiatieven die Amsterdam rijk is. ‘COC Amsterdam, dat zijn alle vrijwilligers en leden samen. Daarin ligt dus ook de kracht van de vereniging’, aldus Peter de Ruijter.

Lees ook:Voorzitter COC Amsterdam vertrekt
Lees ook:Arnout van Kooij nieuwe voorzitter COC Haaglanden
Lees ook:COC Amsterdam kiest nieuwe voorzitter
Lees ook:Harry Derksen nieuwe voorzitter COC Haaglanden
Lees ook:Adri van Hout krijgt lintje voor homo-emancipatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>