Mobiele website voor Reguliersdwarsstraat Amsterdam

Wie op zoek is naar informatie over de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat kan dat vanaf nu ook eenvoudig via de smartphone doen. De website over deze wereldwijd befaamde homo-uitgaansstraat, www.reguliers.net, is onlangs geschikt gemaakt voor mobiele devices. Tegelijk heeft ook de desktopversie van de site een restyling ondergaan (bron: persbericht).

Met deze mobiele website blijft de Reguliersdwarsstraat ook op internet voorop lopen; want hoewel steeds meer mensen via hun smartphone internetten, beschikken nog maar weinig straten en uitgaansgelegenheden over sites die geschikt zijn voor mobiel gebruik. De Reguliersdwarsstraat zelf heeft zich na de sluiting van de Kooistrazaken in 2010 weer weten te herstellen tot één van de meest trendy uitgaansstraten van Amsterdam. Er is weliswaar wat minder homohoreca dan voorheen, maar dat is gecompenseerd door nieuwe zaken van de hand van de gevierde horeca-ontwerper Casper Reinders. Nieuws en informatie over de Reguliersdwarsstraat wordt al ruim 7 jaar op een onafhankelijke en niet-commerciële basis verzorgd door Reguliers.net, dat tevens zeer uitgebreid aandacht besteedt aan de roemrijke geschiedenis van deze uitgaansstraat.

Lees ook:Onderzoek naar uitgaan in Reguliersdwarsstraat
Lees ook:Homo’s willen een vernieuwende en gevarieerde Reguliers terug
Lees ook:Reguliersdwarsstraat sluit dramatisch jaar hoopvol af
Lees ook:Vernieuwde website Reguliersdwarsstraat
Lees ook:Heineken werkt aan herstel Reguliersdwarsstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>