Gay café Wilsons in Haarlem heropent op 25 september

Gay café Wilsons in Haarlem, dat half augustus failliet ging en de deuren moest sluiten, heropent op 25 september als Café R&R. Het café aan de Gedempte Raamgracht wordt overgenomen door R&R: Rocco van Wort (22) en Rik Batses (32). Rik heeft jarenlange ervaring in de horeca en Rocco werkte als barman in Wilsons. In het dagelijks leven zijn beiden een koppel.

“Deze week hebben we de sleutel gekregen’, zei Rocco. Donderdag 25 september gaan de deuren weer open. Als het aan R&R ligt, wordt het een spetterend openingsfeest met BN’ers. Het blijft een homocafé, maar hetero’s zijn ook welkom.

Lees ook:Gay-café Wilsons in Haarlem failliet
Lees ook:Els Iping heropent café ‘t Mandje
Lees ook:Homocafé De Kabberdoes in Den Bosch gaat weer open
Lees ook:Eerste grote homocafé heropent in de Reguliers
Lees ook:Soho heropent op 3 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>