Bejaarden dromen van vreemdgaan

@Erik Feenstra

Bejaarden dromen van vreemdgaan. Het vernieuwde Christine le Duc spoort aan om fantasieën uit te laten komen. Zo droomt menig 65-plusser ervan om een keer met toestemming van de partner vreemd te gaan. Voor veel jongeren van 18 tot 24 jaar is dat een gruwel, maar hoe ouder, hoe populairder. Dat blijkt uit onderzoek onder 1058 mensen van Christine le Duc. De firma wil taboes op seks doorbreken en aansporen om fantasieën uit te laten komen en belevingen te delen. Het nieuwe motto van het bedrijf is ‘Live your fantasy’. In de 31 filialen kunnen bezoekers erotiek beleven: ze zien, ruiken, horen en voelen dat het om meer draait dan alleen producten. De onderneming is bezig aan een make-over: zaterdag 13 januari opent in Hilversum het eerste vernieuwde filiaal zijn deuren (bron: persbericht).

Veel Nederlandse vrouwen willen ‘het’ doen op een openbare plaats. mannen graag met meerdere personen. Bij vrouwen staat seks met meerderen op de tweede plaats, gevolgd door erotische rollenspelletjes. Bij mannen staat seks op een openbare plaats op twee, seks met een beroemdheid op drie. Bij vrouwen is het opnemen van een seksfilm de minst populaire fantasie, terwijl de meeste mannen een vrijpartij met iemand van hetzelfde geslacht niet zien zitten. Nog wat interessante data: 14 procent van de ondervraagde vrouwen noemt zich biseksueel, tegenover 10 procent van de mannen. Van de mannen noemt 5 procent zich homoseksueel, van de vrouwen ziet 4 procent zich als lesbienne.

Christine le Duc biedt persoonlijk advies, aanbiedingen op maat en informatie over behoeftes en belevingswereld van de klant. Steeds meer filialen organiseren informatieavonden met lokale GGD’ers, seksuologen en vrouwenartsen. Regelmatig verwijst winkelpersoneel door naar deze hulpverleners, maar omgekeerd gebeurt dit ook. De overwegend vrouwelijke verkoopsters precies wat er speelt en zijn dan ook ‘een goede informatiebron’. Christine le Duc is onderdeel van Beate Uhse, het grootste erotiekconcern van Europa. De onderneming bestaat 68 jaar, is actief in 11 landen in Europa en telt 96 winkels, een grote e-commercedivisie, een groothandel en een printdivisie (catalogussen). In Nederland zijn de retailketen Christine Le Duc en erotiekwarenhuis Pabo de bekendste merknamen.

Lees ook:Mensen nemen nog steeds risico’s op hiv en soa’s
Lees ook:Heterovrouwen barebacken vaker dan homomannen
Lees ook:Schaamte overheerst bij eerste keer seks
Lees ook:Porno kijken maakt meisjes biseksueel
Lees ook:Aantal nieuwe hiv-infecties daalt, maar aantal soa’s stijgt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bejaarden dromen van vreemdgaan

  1. pleasure for 2

    Ik vind het top dat christine leduc een stap heb genomen om samen met de ggd enzo te werken! Na het horen dat HIV steeds stijgende is hier in Nederland is dat wel de beste stap die ze genomen hebben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>