Verkeerde verf ingekocht: vluchtheuvel roze

De Gelderse gemeente Wijchen kleurt deze week heel even roze. Niet omdat de gemeente ineens extreem gay-vriendelijk is geworden, maar door een foutje in de communicatie. Het gemeentehuis zou ‘het verkeerde kleurnummer’ hebben doorgegeven aan de verfleverancier.

Daardoor leek een lange vluchtheuvel het domein van de roze medemens geworden. Niet voor lang: de gemeente is van plan de vluchtheuvels zo snel mogelijk over te schilderen met de ‘gewenste’ kleur. En zal de straat er als vanouds – en een stuk minder fleurig – bij liggen.

Lees ook:Gay Games 2014 in Cleveland
Lees ook:‘Homo-zebrapad’ in Utrecht
Lees ook:Vermiste man in Luik mogelijk slachtoffer homofobe moord
Lees ook:Amersfoort stelt Roze Zaterdag 2010 veilig
Lees ook:Roze Maandag Geldrop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>