De Engel van Amsterdam staat te koop

De homohoreca op de Amsterdamse Zeedijk is op zijn retour. Na gay-bar Queenshead staat nu ook De Engel van Amsterdam te koop. ‘Er gaan al langere tijd verhalen over het al dan niet stoppen en het is nu tijd om hier helder in te zijn’, aldus eigenaar Andre Leinenga.

Op Facebook schrijft hij ‘steeds te twijfelen en naar mogelijkheden te zoeken’ om De Engel open te kunnen houden. ’Die heb ik niet gevonden en het enige wat nu overblijft is de zaak verkopen.’ Tot aan de verkoop blijft De Engel van Amsterdam gewoon open. Leinenga: ‘Dus ik zou zeggen: kom blijven Engelen zolang het kan.’

Lees ook:Amsterdams homocafé De Engel moet dicht
Lees ook:Homo’s moeten geen voetbal spelen
Lees ook:Vijfduizend jaar oud skelet transgender gevonden
Lees ook:Friedrichstadt Palast Berlijn boycot homofoob Rusland
Lees ook:April via de achterdeur toch open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>