Burgemeester Amsterdam vaart mee tijden Canal Parade

Burgemeester Eberhard van der Laan vaart mee tijdens de Amsterdam Canal Parade op zaterdag 2 augustus. Het is voor het eerst sinds 2010 dat de Amsterdamse burgervader meevaart. Hij stapt in op de bestuursboot, die de botenparade door de grachten aanvoert. Medepassagiers zijn bestuursleden van de gemeente Amsterdam, Waternet, De Nederlandse Bank, het Ministerie van defensie en de organisatie van de botenoptocht.

Ook de burgemeester van Maastricht, Onno Hoes, vaart mee, net als de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma.  De afgelopen drie jaar was Van der Laan op vakantie en nam loco-burgemeester Eric van der Burg de honneurs waar. Dit jaar komt Van der Laan er speciaal voor terug van vakantie. Hij neemt ook deel aan de Grey Pride en aan de Pride-Walk.

Lees ook:Onno Hoes burgemeester van Maastricht
Lees ook:Burgemeester laat Canal Parade schieten
Lees ook:Jorritsma homomoeder
Lees ook:Intocht Sint eerste klus Onno Hoes & Albert Verlinde
Lees ook:Onno Hoes voorgedragen als burgemeester Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>