Zondag 20 juli: Milkshake Festival Westerpark Amsterdam

Zondag 20 juli vindt voor de derde keer het Milkshake Festival in het Westerpark in Amsterdam plaats (2015: klik hier). ‘For boys who love girls who love girls who love boys who love boys’, meldt de website, kortom: voor de open-minded festivalganger, ‘for all who love’. Club AIR en Paradiso slaan de handen opnieuw ineen voor het festival, dat in 2012 een Gouden Kabouter won in de categorie ‘beste eendaags festival 2012′ en vier keer is genomineerd voor de Gouden Kabouter Awards 2014.

Om 12.00 uur gaat het festivalterrein open; het programma duurt tot 23.00 uur. Daarna is er tot 04.00 uur een afterparty. Op dit moment is er sprake van (bijna) een hittegolf, dus het is raadzaam je daarop voor te bereiden.

Lees ook:Milkshake Festival wint haar tweede Gouden Kabouter!
Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:De Rainbow Awards gaan op voor een Gouden Kabouter
Lees ook:Pet Shop Boys bij Take That in de ArenA
Lees ook:Time Out nomineert Roze Filmdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>