Roze Maandag op de Tilburgse Kermis

Maandag 19 juli beleeft de Tilbugse Kermis voor de 24e keer Roze Maandag (2015: klik hier). De zomerkermis van Tilburg is de grootste van de Benelux en duurt tot en met zondag 27 juli. Op de altijd wat stille maandag werd 23 jaar geleden mede door de Gay Krant een homo-integratiefeestje georganiseerd. Roze Maandag was een feit en groeide uit tot het grootste homo/hetero-evenement in de Benelux, met ieder jaar honderdduizenden bezoekers, onder de noemer ‘Be Gay for a Day!‘ Of het dan nog zo heet is Na de hitte tijdens het weekend lijken de temperaturen iets te zakken tot ongeveer 27 graden.

Update: sober en ingetogen vanwege vliegramp.

Om 12.00 uur komt de roze maandag expres aan op het centraal station, waarna een bonte stoet door de stad trekt. Op het Pieter Vreedeplein warmt een dj de bezoekers op tot de officiële opening om 13.00 uur en na de opening (met Anita Meijer) neemt Future Ballroom het plein over: een mega openlucht dance feest tot 01.00 uur. In de Amstel Bierhal op het Koningsplein zijn vanaf 14.00 uur optredens van een keur van artiesten. Ook de Korte Heuvel is een dance area, en het Piusplein wordt voor de vierde keer omgedoopt in LetsBeOpen ‘PowerGirl’ plein. Ook Red & Blue uit Antwerpen is weer van de partij en verzorgt een feest ‘zoals alleen Red & Blue Antwerpen dat kan’. Het evenement op de kermis duurt tot 01.00 uur. De NS zet extra nachttreinen in.

Lees ook:Roze maandag op de Tilburgse Kermis: 24 juli
Lees ook:Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2016
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis 2015
Lees ook:Roze Maandag Tilburg 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>