Dolly Bellefleur met ‘La Cage au Dol’ in Theater van ‘t Woord

Zondagmiddag 27 juli staat Dolly Bellefleur  van 15.00 tot 16.30 uur met ‘La Cage au Dol‘ in Theater van ‘t Woord in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA). Dresscode: laten we van 27 juli een Roze Zondag maken! Haal al je roze uit de kast! Of zoals Dolly in één van haar bekende liedjes zingt: ‘Welkom op mijn Roze Planeet - Of je nu homo bent of straight’. De toegang kost 15 euro. Met OBA- of Stadspas 7,50 euro. Kaarten aan de kassa in de entreehal van de OBA of via www.oba.nl/activiteit/dolly.

Aan de vooravond van haar 25-jarig artiestenjubileum pakt Dolly Bellefleur feestelijk uit in het Theater van ‘t Woord. Speciaal voor de Amsterdam Gay Pride 2014 stelde zij een gevarieerd liedjes-, poëzie- en cabaretprogramma samen. In La Cage au Dol passeren roze strijdliederen, ondeugende smartlappen en literaire luisterliedjes in rap tempo de revue. Frau Antje van het Verkeerde Kantje Bellefleur trakteert het publiek op kleinkunst klassiekers als Sorry dat ik besta (tekst Annie M.G. Schmidt, muziek Harry Bannink) maar ook zelfgeschreven nummers als Roze Planeet of Those were the gays. Maar geroemd om haar hilarische improvisaties weet je eigenlijk nooit wat La Bellefleur je uiteindelijk echt voortovert. Laat je dus compleet verrassen! Het programma is gelardeerd met Pink Poetry die wordt voorgedragen door dichter George Moormann. Dresscode: laten we van 27 juli een Roze Zondag maken! Haal al je roze uit de kast!

La Cage au Dol

Theater van ‘t Woord in OBA

Oosterdokskade 143 in Amsterdam

 Starring: Dolly Bellefleur (zang), Kees van Zantwijk (piano) en George Moormann (poëzie)

Tolk gebarentaal: Erika Zeegers-van der Weide

Productie in samenwerking met OBA en CPNB

Lees ook:Dolly Bellefleur viert 25-jarig artiestenjubileum op 16 november met voorstelling ‘La Cage au Dol’
Lees ook:Dolly Bellefleur met ‘La Cage au Dol’ in Philharmonie Haarlem
Lees ook:Dolly Bellefleur met La Cage au Dol in Philharmonie Haarlem
Lees ook:Dolly Bellefleur, mijn muze
Lees ook:Dolly Bellefleur krijgt Andreaspenning Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>