Eva Simons treedt op tijdens PANNDORA

PANNDORA, het grootste indoor gayfeest van het jaar, is een must voor liefhebbers van zowel pop- als dancemuziek (2015: klik hier). Als een van de hoogtepunten van het Midzomergracht Festival is in de twee zalen van de Utrechtse Central Studios op zaterdag 28 juni een uitgebreide line-up te zien. Eva Simons, wereldster van Nederlandse bodem, zal optreden tijdens dit jubileumfeest van de 45-jarige Stichting PANN. De line-up wordt verder aangevuld door dj’s als Mitchell Niemeyer en Mightyfools. Het jubileum is voor PANN reden om uit te pakken met een splinternieuwe concept. ‘Met PANNDORA slaan we een nieuwe en frisse weg in. Het belooft een ongekend spektakel te worden met geweldige artiesten en veel visueel entertainment’, aldus Simon Timmerman, voorzitter Stichting PANN (bron: persbericht).

Tijdens PANNDORA zal Eva Simons het podium bestijgen. We kennen haar nog van haar deelname aan het televisieprogramma ‘Popstars’, waarna ze met de meidengroep Raffish een bescheiden hitje scoorde. In 2009 kreeg ze een internationaal platencontract en daarna ging het snel, met wereldwijde hits met Afrojack (‘Take Over Control’) en Wil.I.Am (‘This Is Love’). Momenteel scoort ze hits met de nummers ‘Celebrate The Rain’ uit het televisieprogramma ‘The Hit’ (RTL5) en ‘Unstoppable’, een samenwerking met R3hab. Onlangs stond ze vier keer in een volle Amsterdam Arena als gast bij De Toppers.

PANNDORA start om 22.30 uur en eindigt om 05.00 uur. Stichting PANN is een Utrechtse homo-jongerenorganisatie en is in 1969 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homojongeren in Nederland. PANN organiseert zo’n 30 evenementen per jaar in Utrecht en de rest van Nederland voor LHBT-jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast verzorgt en subsidieert PANN maatschappelijke activiteiten om de homo-emancipatie te bevorderen. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. In 2013 was PANN de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke Roze Zaterdag in Utrecht met ruim 55.000 bezoekers.

Lees ook:PANNDORA ‘Embrace your Darkness’ – Nederlands grootste indoor gay party
Lees ook:Stichting PANN viert 45-jarig jubileum
Lees ook:Ook PANN neemt afscheid van Tivoli Oudegracht
Lees ook:PANN komt opnieuw naar 013 Tilburg
Lees ook:PANN terug in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>