Amsterdam Fetish Pride 2014

Op Hemelvaartsdag begint de tweede editie van Amsterdam Fetish Pride. De eerste editie vorig jaar smaakte naar meer. Leerfans, rubberfanaten, maar ook liefhebbers van uniformen, legerkleding en sportkleding kunnen donderdag 30 mei tot en met maandag 2 juni hun hart ophalen in Amsterdam. Alle leer- en fetisjbars, winkels en andere zaken in deze business doen hun best om je wilde fantasieën te kunnen uitleven.

Een aantal highlights zijn Playgrounds (Eagle), HardOn (Eagle), Mister Leather Amsterdam (Eagle), de Fetish Flea Market (The Web), Fetish Blue (Club Church, for all genders) de Rubber Only Party (Coocoo’s Nest) en legio afterparty’s (agenda: klik hier). Leerwinkel Mister B en kapper Cuts & Curls slaan zaterdag de handen ineen om geld in te zamelen voor de Russian Freedom Fund, die Russische organisaties helpt in hun strijd tegen discriminatie en geweld.  Richard Boro van Cut & Curls knipt van 11.00 tot 16.00 uur en doneert iedere verdiende euro aan dit fonds.

Lees ook:Amsterdam Fetish Pride 2015
Lees ook:Mr Leather Amsterdam 2014
Lees ook:Amsterdam Fetish Pride 2013
Lees ook:Eagle Amsterdam en Eagle Londen slaan handen ineen
Lees ook:Kinky Koninginnedag in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>