Autonomous Festival for Queer Politics Amsterdam

Vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni vindt het Amsterdam Autonomus Festival for Queer Politics plats, de opvolger van Queeristan. ‘And the program is bigger and better than ever before’, belooft de aankondiging. De voertaal is Engels. Happening at the Binnenpret (behind Vondelpark in the west of the city), three full days of workshops, art, food, party and politics are waiting for you. This year’s site is also wheel-chair accessible. 

And for everyone who has facebook – here is the link to the event.  The Amsterdam Dragqueers Community maakte een promo-video (klik hier): ‘Drag Queer Delta Voice’. Make sure to share this with your friends and to forward the promo video – keep your eyes peeled for parts 2 and 3!

Lees ook:Lady Galore met honderd Drag Queens in X-mas Lipdub video
Lees ook:Videos Cárdenas en Brun met discussie over queer Amsterdam in the 80s (Engelstalig)
Lees ook:YouTube weert LHBT-video’s met filter
Lees ook:The Shamen terug? Nee it’s Just Jack
Lees ook:Queer aan Zee borrel – zaterdag 29 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>