Stephen Fry steunt Joodse boot op Canal Parade

De Britse acteur en komiek Stephen Fry heeft maandag op Twitter zijn steun uitgesproken over de joodse boot op de komende Amsterdam Canal Parade op 2 augustus. Zelf zal hij niet meevaren, maar hij juicht het initiatief ‘Exodays‘ van harte toe. Dat is een nieuw driedaags evenement voor Joodse homoseksuelen waarvan de boot deel uitmaakt. ‘As one of each I wish to be there’, meldde Fry, die bekendstaat als fervent homo-activist.

Exodays, the Jewish Gay Pride, vindt van 1 tot en met 3 augustus plaats in Amsterdam. Het is ook de eerste keer dat er een joodse boot meevaart met de grachtenparade. Het initiatief wordt ondersteunt door onder meer burgemeester Onno Hoes van Maastricht en presentatrice Barbara Barend. Hoes vaart niet mee, maar Barend wel.

Lees ook:Primeur: rabbijn vaart mee op Joodse boot tijdens Amsterdam Canal Parade
Lees ook:Dana International vaart mee op Joodse boot tijdens Canal Parade
Lees ook:Mogelijk Joodse boot op Canal Parade
Lees ook:Joodse boot op Canal Parade
Lees ook:Homo’s niet blij met Almeerse boot op Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>