Blush, nieuw roze feest in Den Haag

Vrijdag 9 mei beleeft roze DenHaag een nieuwe feest: Blush. Poppodium SuperMarkt aan de grote markt 25 organiseert een nieuw feest voor LHBT’ers, maar open-minded hetero’s zijn ook welkom. De avond ‘biedt muziek, een gezellige rookruimte en coole hoekjes om te chillen’, belooft de aankondiging.

Alle Haagse homocafés steunen het initiatief, meldt Supermarkt, en verkopen toegangskaarten (8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur). Het feest begint om 23.00 uur en eindigt om 04.00 uur. De zaal gaat om 21.00 uur open.

Lees ook:Double Rose: dubbel concert van homo-lesbokoren
Lees ook:Bevrijdingsdag Homomonument
Lees ook:PANN goes Amsterdam, zaterdag 2 april in Paradiso
Lees ook:Laatste leerfeest in pand COC Amsterdam
Lees ook:Zaterdag 11 juni: Galakoor en Voca Me: ‘iAy Amor!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>