Boy George in poppodium 013 Tilburg

Boy George is in Nederland. De voormalige frontman van Culture Club treedt maandag 7 april live op in poppodium 013 in Tilburg. Hij gaat op toernee ter ondersteuning van zijn nieuwste album ‘This Is What I Do’, zijn eerste in 18 jaar. Boy George maakt begin jaren tachtig zijn entree in de popwereld, als excentrieke zanger van de groep Culture Club. Met hits als ‘Karma Chameleon’ en ‘Do You Really Want To Hurt Me’  groeit hij uit tot een waar popicoon.

Nadat de band ermee stopt, gaat George solo verder. In 1987 scoort hij met ‘Everything I Own’  een grote hit, maar daarna gaat het bergafwaarts. Vooral zijn drugsprobleem haalt de pers. In 2008 gooit de zanger na het zoveelste incident het roer om en zweert alle drugs af en maakt een sterke comeback met zijn nieuwe album ‘This Is What I Do’. In Tilburg zingt hij nieuwe nummers, maar ook oude hits. De deuren van de Jupiler Zaal gaan open om 19.00 uur, het concert begint om 20.00 uur.

Lees ook:BBC maakt docudrama over Boy George
Lees ook:Boy George maakt het weer bont
Lees ook:Twee homo-diva’s op Night of the Proms in Gelredome en Ahoy
Lees ook:Boy George vijftien maanden achter de tralies
Lees ook:11-jarig Danserette in Paradiso en op Milkshake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>