Amsterdam Bear Pride 2014

Donderdag 20 tot en met maandag 24 maart vindt de Amsterdam Bear Pride plaats (2015: klik hier). Iedere zichzelf respecterende homometropool kent het, maar voor Amsterdam is het de eerste keer dat beren en hun fans (behaarde kerels en liefhebbers) uit binnen- en buitenland hierheen komen om te dansen, feesten, cruisen, eten en drinken, bowlen, bingo spelen en rondvaarten maken. 

Hoogtepunt wordt de verkiezing van Mister Bear Netherlands op zaterdag in Odeon vanaf 21.00 uur in Odeon (Singel 460, vlakbij de Bloemenmarkt), met aansluitend de Official Amsterdam Bear Pride Party, georganiseerd door Bear Necessity & Furball. Een niet onaanzienlijk deel van de Amsterdamse homohoreca – vooral de leerscene – speelt op de Bear Pride in met speciale avonden. De organisatie mikt niet alleen op feesten en eten, maar vooral op gezelligheid. De aftrap is op donderdagavond in leerbar de Spijker, Kerkstraat 4.

Lees ook:Bear Necessity in Odeon Amsterdam
Lees ook:Bear-Necessity in Odeon Amsterdam
Lees ook:Bear Necessity in Amsterdam
Lees ook:Bear-Necessity in Amsterdam
Lees ook:ARC Amsterdam Lowlanders en Bear-Necessity zetten schouders onder speciale rugbyeditie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>