Canal Parade 2014: de boten zijn verdeeld

Zondag vond de loting plaats voor de felbegeerde 80 plaatsen die te vergeven zijn tijdens de Amsterdam Canal Parade, dit jaar op zaterdag 2 augustus. Dit jaar varen onder andere een Marokkaanse, een Joodse en een Amerikaanse boot mee. Ook de roze studenten en UvA Pride zijn er weer bij. De boten dit jaar: klik hier.

Een bescheiden punt van kritiek: sinds de organisatie van de Amsterdam Gay Pride is tot een nieuwe is omgevormd, is in het woud van (stok)oude en nieuwe sites de website waarom het gaat, lastig te vinden!

Lees ook:Geen T-pride in Tilburg – gemeente geeft geen vergunning af
Lees ook:Langste Gay Pride ooit van start in Amsterdam
Lees ook:Gay Pride Parade Istanbul gaat om veiligheidsredenen niet door
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2015
Lees ook:De boten voor de Canal Parade 2012 zijn verdeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>