Karaoke Night bij COC Alkmaar

Voor een spectaculair einde van het jaar organiseert 1811 Dance & Drinks, het horecagedeelte van COC Noord-Holland-Noord aan de Bierkade 14a in Alkmaar,  op zaterdag 28 december 2013 de inmiddels traditionele Karaoke Night vanaf 22.00 uur. ‘We gaan weer op zoek naar het zangtalent van Alkmaar en omgeving’, meldt het persbericht.

Ben jij het zangtalent van Alkmaar ? Kom dan deze avond langs en zing jou lied. Als je gewoon wat wil zingen met je vrienden kan dat natuurlijk ook. Alle super zangtalenten worden beoordeeld door de Simon Cowell, de Stacey Rookhuizen en de Gordon van Alkmaar…..wat dacht je daar van? Op eind van de avond na zwaar juryberaad zal er een winnaar zijn en die ontvangt een leuk prijs en niet te vergeten de eeuwige roem….. De toegang is maar € 3,00, ……. let op: kom op tijd! vol is vol !

Lees ook:Homofeest Super Sissy komt weer naar 1811 Alkmaar
Lees ook:X Factor-baas Simon Cowell: ‘Ik ben geen homo’
Lees ook:Super-Sissy in Victory Alkmaar
Lees ook:Vijfde Super Sissy homofeest in Alkmaar
Lees ook:Sharon Osbourne: ‘Veel homo’s in entertainment industrie nog altijd in de kast’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>