Oudhollandse zondag bij COC Alkmaar

1811 Dance & Drinks aan de Bierkade 14a in Alkmaar, het horecagedeelte van COC Noord-Holland-Noord, organiseert op zondag 22 december vanaf 15.00 uur een Oudhollandse spelletjeszondag. ‘Dat wordt een gezellige spelletjesmiddag met vrienden en onbekenden. Dus een leuk tijd om met elkaar door te brengen op deze zondag. Het pand is helemaal in kerst sfeer. Ideaal voor een dergelijk spelletjesmiddag’ (bron: persbericht).

‘We hebben een aantal spelletjes liggen maar neem gerust je favoriete spelletje mee en beleef een gezellig middag. Je kunt met ballen gooien en schijven schuiven. Al dat en onder het genot van een lekker drankje. Omdat het bijna winter kan iedereen een kop erwtensoep krijgen. (met of zonder worst)’, aldus de organisatie. De toegang is natuurlijk gratis, maar……. Let op: kom op tijd! Vol is vol.

Lees ook:TransAmsterdam: Inclusion en TransPoetry
Lees ook:De Lesbo-code – zondagmiddag 21 februari
Lees ook:De Lesbo-code: Dansende vrouwen op zondag 8 mei
Lees ook:Café Rose 40-Plus toont vrouwenfilms bij COC Limburg
Lees ook:Wat je al niet met je Barbie’s kan doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>