DOE HET voor COC Zwolle

COC Zwolle werkt aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Sinds het midden van de jaren ’90 doet de vereniging dit vanuit een pand aan de Kamperstraat in Zwolle. De organisatie kan dit pand ook in de toekomst behouden, maar heeft daarvoor in de komende vijf jaar 100.000 euro nodig. Daarom is COC Zwolle de campagne DOE HET gestart: DOE een bijdrage om behoud van het gebouw mogelijk te maken. En doe het NÚ. Met een eigen pand kan COC Zwolle haar werk in de regio voortzetten. Dat is belangrijk voor toekomstige generaties homo’s en lesbiennes die hun plek in de samenleving gaan vinden. Koop van het pand is de enige manier om dit te realiseren, want de huidige verhuurder wil er vanaf (bron: persbericht).

De aankoop van het pand lukt alleen met bijdragen van sympathisanten. En de tijd dringt, want COC Zwolle moet begin 2014 kunnen laten zien de benodigde ‘ton’ bij elkaar te kunnen krijgen. Voorzitter Ilja de Jong van COC Zwolle:’Natuurlijk is financiële hulp meer dan welkom, maar ook op andere manieren kun je bijdragen. Je leest er alles over op de actiewebsite www.coczwolle.nl/doehet.’ Op Coming Out Dag 11 oktober gaf de Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar het startsein voor de campagne DOE HET. Sindsdien heeft de vereniging ambassadeurs geworven en de actie verder vorm gegeven. Nu start de werving van donateurs. De eerste 10.000 euro is inmiddels binnen.

 

Lees ook:iT Revival op 6 juli bij COC Zwolle
Lees ook:Ouders welkom bij Jong&Out Zwolle
Lees ook:Ouders welkom bij Jong&Out COC Zwolle
Lees ook:COC Zwolle viert 40 jaar diversiteit
Lees ook:COC Zwolle stopt met café

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>