Dolly Bellefleur nieuwe nachtburgemeester Haarlem

Dolly Bellefleur is vrijdagavond 1 november gekozen tot nieuwe nachtburgemeester van Haarlem. dat schrijft de diva op Facebook en Twitter. ‘Bedankt voor jullie overweldigende aantal stemmen’, schrijft ze. ‘Bij het aanvaarden van dit ambt sprak ik de historische woorden: ‘ Een taak zo zwaar maar ook zo mooi dt ik alleen maar kan zeggen: wie ben ik dat ik dit doen mag?”

De komende weken gaat Dolly, de Haarlemse Stedenmaagd, ‘inventariseren waaraan Haarlemmers en niet-Haarlemmers die graag uitgaan in de Spaarnestad behoefte hebben in de Nacht.’ Iedereen kan wensen en ideeën mailen naar [email protected] of deelnemen aan de discussie op haar Facebook-pagina, aldus Dolly. Ze broedt op een brainstorm-bijeenkomst, met als uiteindelijk doel een Nachtcollege te vormen. Hoog op haar verlanglijstje staat alvast de Haarlemse Museumnacht.

Lees ook:Dolly Bellefleur voorgedragen tot nachtburgemeester Haarlem
Lees ook:Expositie Twintig jaar Dolly in stadhuis Haarlem
Lees ook:Haarlemse Nachten met Dolly Bellefleur
Lees ook:Dolly Bellefleur, mijn muze
Lees ook:Hartjesdagen Amsterdam: Nacht van de Romantiek en Hartjesdag 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>