Holland BiCon 2013 in Rotterdam

Dit weekend is COC Rotterdam de gastheer/vrouw van Holland BiCon, een driedaags evenement van het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi). Drie dagen lang staan in het teken van biseksualiteit, maar homo’s, lesbo’s,  hetero’s, transgenders, queers en iedereen die vindt dat hij of zij niet in een bepaald hoke past, zijn ook welkom.

Ook dit jaar zijn er weer tal van workshops, optredens, het grote Barbarian Bisexual Ball en een forumdiscussie met onder andere de voorzitter van COC Nederland, Tanja Ineke.  Zondagmiddag wordt cultureel afgesloten bij Witte de With.

Lees ook:Biseksuelen weekend Holland BiCon 2011 bij COC Haaglanden
Lees ook:Biseksuelen Conferentie Holland BiCon
Lees ook:Derde Europese Bi-Conferentie tijdens Europride
Lees ook:Holland BiCon – Bi: Bekend maakt Bemind
Lees ook:Laatste dag Amsterdam Gay Pride 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>