Amsterdam Leather Pride 2013

Donderdag 24 tot en met zondag 27 oktober 2013 beleeft roze Amsterdam voor de 18e Leather Pride Amsterdam. De jaarlijkse Gay Pride in augustus is er alle LHBT’s, de leerversie richt zich op de leer- en fetisj scene. Het laatste weekend van oktober is de hoofdstad de sleazy melting pot van meesters, slaven, pigs, rubberfans en liefhebbers van andere fetisj.  Het weekend wordt donderdag van 19 tot 21 uur geopend in de Argos. In 1995 vierde Motor Sportclub Amsterdam (MSA) zijn dertigste verjaardag met een mega feestweekend in een uitverkocht Hotel ArenA. Met meer dan duizend enthousiaste bezoekers uit binnen- en buitenland was de hoofdstad rijp voor een eigen Leather Pride. Het jaar erop organiseerde leer- en fetisjwinkel RoB de eerste editie.

Hoogtepunt is de vijfde editie van RUFF! The Party in het Depot op de Humberweg 7, vijf minuten lopen van station Sloterdijk. op zaterdagavond. De bars en shops in de Warmoesstraat vormen het hart van de Amsterdamse leer- en fetisj scène en organiseren uiteenlopende party’s. De straat is één van de oudste van Amsterdam, maar de leerscene had te lijden onder een reeks sluitingen. Inmiddels is de straat teruggekeerd op de roze kaart,  na de heropening van Argos, Eagle, Dirty Dicks en het gloednieuwe Warehouse (voorheen ClubFuXXX). Ook op andere locaties in de stad zijn er feesten en thema-avonden, zoals in de Spijker en Club Church in de Kerkstraat en de Coockoo’s Nest.

Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2016 – donderdag 27 t/m maandag 31 oktober
Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2015
Lees ook:Leatherpride Amsterdam 2012
Lees ook:Amsterdam Gay Leather Pride 2014
Lees ook:Get Ruff – Leather Pride Amsterdam 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>