Keerweer Parade in Rotterdam

Vrijdag 27 tot en met zondag 29 september 2013 is de Keerweer in Rotterdam het domein van de Keerweer Parade, een jaarlijkse straatfeest met optredens en travestieshows. Vrijdag treden (vanaf 17.00 uur) Ruth Jacott, Joan Franka en Linda Wagemakers op.

Zaterdag presenteert de Keerweer Parade Drag Idols (vanaf 16.00 uur), met Anita Meijer en Alison Jiear. Van beginnende drag tot volleerde Diva: iedereen kan laten zien ‘hoe het echt moet’. Zondag (vanaf 16.00 uur) zijn er optredens van Jody Bernal en Shirma Rouse. Daarnaast zijn er het hele weekend modeshows, dansers en entertainment. Vanaf volgend jaar moet de parade opgaan in een nieuw evenement, dat Rotterdam als roze stad (terug) op de kaart moet zetten: Rotterdam Roze Parade. Als voorproefje kleurt de fontein op het Hofplein dit weekend roze.

Lees ook:Eerste editie Rotterdam Pride
Lees ook:Nieuwjaarsborrels op 1 januari in de homohoreca
Lees ook:Gay Pride op Nederland 3
Lees ook:Rotterdam Pride start op vrijdag 23 september met de Pride Walk
Lees ook:TLC Gay Weekend tijdens Amsterdam Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>