Folsom Street Fair in San Francisco

Op zondag 29 september 2013 wordt in San Francisco de 30e Folsom Street Fair gehouden, ‘The Grand Daddy of all Leather Events‘ en ‘ja, je mag er nog steeds naakt rondlopen’, belooft de website. Met meer dan 400.000 mensen uit de hele wereld is dit het grootste leer – en fetisj feest ter wereld, uitgesmeerd over 13 city blocks (van 7th tot 12th Street en alle straten ertussenin), van 11.30 tot 18.30 uur.

Het is het op drie na grootste evenement in de openlucht in Californië. Voor zowel mannen als vrouwen: allen liefhebbers van leer, rubber en fetisj. Meer dan 200 kraampjes verkopen alles op leer- en festisjgebied. Er is een groot buitenpodium en er zijn twee mega dance area’s. De week ervoor zijn er allerlei activiteiten op het sociale, artistieke, historische en culturele vlak, van formele galadiners tot  homo/lesbo wandeltochten door de stad. De Folsom Street Fair vindt altijd plaats op de laatste zondag in september.

Lees ook:Folsom Street Fair 2010
Lees ook:Folsom Street Fair in San Francisco
Lees ook:Folsom Europe straatfeest in Berlijn
Lees ook:Fetisj straatfeest hoogtepunt Folsom Europe in Berlijn
Lees ook:Gay festival Folsom Street East in New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>