iT Revival op 6 juli bij COC Zwolle

COC Zwolle haalt op zaterdag 6 juli 2013 de extravagante jaren ’90 in huis met de iT Revival. Jarenlang was club iT the place to be in het Amsterdamse nachtleven. Een plek om te zijn wie je bent. Ilja de Jong, een van de DJ’s op dit feest: ‘Dat idee, een plek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn, sluit naadloos aan bij de missie van COC Zwolle. Een samenleving waarin je mag zijn wie je bent zonder je te hoeven verbergen. Daarom aan het begin van de zomer een feest waar dat kan. Natuurlijk voor de roze gemeenschap in de omgeving van Zwolle maar juist ook voor iedereen die deze gedachte deelt. Wees welkom en feest mee!’ (bron: persbericht)

Naast DJ’s die zorgen dat je in de echte dance sfeer terecht komt, zijn er verschillende acts, en de organisatie daagt iedereen uit om met een opvallende party look te komen. De iT Revival in Zwolle begint om 22:00 uur, de locatie is het pand van COC Zwolle aan de Kamperstraat 17. De entree bedraagt 6 euro, leden van COC Nederland betalen 3 euro. COC Zwolle werkt met een café́, voorlichting, discussie en hulp aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het werkgebied omvat 23 gemeenten in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe. COC Zwolle is lid van de landelijke organisatie COC Nederland.

Lees ook:Drag Queen Bingo in Alkmaar
Lees ook:DOE HET voor COC Zwolle
Lees ook:COC Zwolle viert 40 jaar diversiteit
Lees ook:Roze Ouders in COC Zwolle
Lees ook:Ouders welkom bij Jong&Out Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>