Fetish Pride Cologne

Kort na de Amsterdam Fetish Pride volgt de Duitse stad Keulen met een fetisjweekend: de Fetish Pride Cologne, van donderdag 23 tot en met maandag 27 mei 2013. Met de Bull Party als hoofdevenement is deze Pride uitgegroeid tot een must op de Europese leerkalender.

Vijf dagen leer- en festisjfeesten, met als hoogtepunten de Cologne Fetish Night in Bogen 2 op zaterdag en de verkiezing van Mr. Fetisj NRW 2013 (NordRhein-Westfalen) in Station 2B op zondag (en het voorstellen van de kandidaten op vrijdag in [email protected]).

Lees ook:Fetisj Pride Keulen 2011
Lees ook:Mr Leather Amsterdam 2014
Lees ook:Cologne Leather Pride met Pinksteren
Lees ook:Amsterdam Fetish Pride 2013
Lees ook:Easter 2010 Fetish-Festival Berlin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>