Amsterdam Fetish Pride 2013

Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) begint de Amsterdam Fetish Pride (2014: klik hier). Tot en met zondag 12 mei viert de hoofdstedelijke leer- en fetish scene een eigen Pride met feesten en evenementen op verschillende locaties in de stad. Het belooft ‘een spetterend out & proud fetishweekend te worden’, staat in de aankondiging. Hoogtepunten zijn onder meer de Recon Full Fetish party op vrijdagavond in de Eagle en XXXLeather met de verkiezing van Mr. Leather Amsterdam 2013 in Club Fuxx op zaterdag (beide clubs zitten aan de Warmoesstraat en beide feesten hanteren een streng deurbeleid met een strikte dresscode).

Naast een BLUF-meeting voor leden en niet-leden in Dirty Dickes (Warmoesstraat) is er een Tweedehands Fetish Vlooienmarkt op zaterdagmiddag in The Web (Sint Jacobsstraat), een Mask Party. Daarnaast zijn er meerdere meetings en lezingen en maken bekende fotografen fotoshoots van bezoekers in hun eigen outfitjes. Zaterdag organiseert Club Church in de Kerkstraat het National Fetish Debate. Met deze dagen willen gay-ondernemers in de hoofdstad een breed evenement organiseren en mensen naar Amsterdam lokken. De fetish scene is de laatste jaren veel breder geworden dan de leer- en rubberscene van weleer, bijvoorbeeld met sportswear.

Lees ook:Mr Leather Amsterdam 2014
Lees ook:Amsterdam Gay Leather Pride 2014
Lees ook:Fetish Pride Cologne
Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2016 – donderdag 27 t/m maandag 31 oktober
Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>