Queer & Asian tijdens CinemAsia Filmfestival Amsterdam

Tot en met zondag 7 april 2013 is de Balie in Amsterdam het domein van de 6e editie van CinemAsia, het jaarlijkse filmfestival met Azië in de picture. Vast onderdeel van het festival is Queer & Asian. Bleef het bij de eerste editie in 2003 nog bij de vertoning van één film, inmiddels is dat uitgegroeid uit tot een belangrijke hoeksteen van de programmering van het festival. GLBT’s leven in Azië vaak nog ver weggestopt in de marge, maar op het filmfestival krijgen ze een hoofdrol. De roze films die worden vertoond:

 

Will You Still Love Me Tomorrow?

Tokyo Dyke!

Red Lights

Eden

GF X BF

Lees ook:Queer & Asian: roze onderdeel CinemAsia Filmfestival Amsterdam
Lees ook:Maandag 18 april: GLBT-films tijdens Scenecs Filmfestival Hilversum
Lees ook:Twee Nederlandse roze films op Torino GLBT Film Festival
Lees ook:Eerste roze filmfestival in India
Lees ook:Filmfestival Cannes krijgt Roze Palm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>