Werkgroep Gay op Flakkee

Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee is dit weekend een werkgroep opgericht voor de roze eilandbewoners: Gay op Flakkee. Doel van de werkgroep is niet om te daten, maar het organiseren van een aanspreekpunt voor holebi’s op het eiland en hun familie, voorlichting geven op scholen en organiseren van ontmoetingsmogelijkheden. De werkgroep is niet verbonden aan een belangenorganisatie of kerkelijke instelling en heeft geen commercieel doel.

 

Gay op Flakkee streeft ernaar dat homo’s, lesbo’s en bi’s openlijk kunnen samenleven in een hetero-georiënteerde maatschappij. De werkgroep hoopt dat de doelgroep feedback geeft over hoe zover dit initiatief wordt gedacht en waaraan eventueel behoefte is.

Lees ook:Café Oké: homo’s met licht verstandelijke handicap
Lees ook:Ophef rond homostel op Goeree Overflakkee
Lees ook:Delftse Werkgroep Homoseksualiteit wil meer voorlichting op scholen
Lees ook:COC Werkgroep Transgender Limburg start gespreksgroep voor en door lotgenoten
Lees ook:Voorvechter homo’s bij Defensie overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>