Leatherpride Amsterdam 2012

Vrijdag 2 tot en met zondag 4 november 2012 is Amsterdam voor de 17e keer het domein Leather Pride Amsterdam (editie 2013: klik hier). Is de Gay Pride er voor de roze medemens in alle soorten en maten, de leerversie richt zich op de leer- en fetisj scene. He teerste weekend van november is de hoofdstad de ‘sleazy melting pot van meesters, slaven, pigs, rubberfans en liefhebbers van andere fetisj.

Hoogtepunt is de vierde editie van RUFF! The Party op zaterdagavond in het pand van COC Amsterdam aan de Rozenstraat. De bars en shops in de Warmoesstraat vormen het hart van de Amsterdamse leer- en fetisj scène en organiseren uiteenlopende party’s. Nadat de straat – één van de oudste van Amsterdam – te lijden had onder een reeks sluitingen. Met de heropening van Argos, Eagle, DirtyDicks en ClubFuXXX is de Warmoesstraat helemaal terug van weggeweest. Ook op andere locaties in de stad zijn er feesten. En homo- en leershops bieden specials.

Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2015
Lees ook:Amsterdam Leather Pride 2013
Lees ook:Amsterdam Gay Leather Pride 2014
Lees ook:Leather Pride Amsterdam 2016 – donderdag 27 t/m maandag 31 oktober
Lees ook:Cockring heropent als Club Fuxxx

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>