Amsterdam Dance Event 2012

Woensdag 17 tot en met zaterdag 21 oktober 2012 wordt de hoofdstad overspoeld door duizenden dance liefhebbers uit binnen- en buitenland, tijdens de 17e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) het grootste club dancefestival ter wereld (2013: klik hier). De organisatie verwacht een slordige 200.000 bezoekers. Daarnaast worden 3.500 professionals uit 65 landen verwacht en 1.700 artiesten, onder wie beroemde namen als Junkie XL, Armin van Buuren en Body & Soul. In Pathé City draait ‘Dutch Influence‘, een film over de naam en faam van Nederlandse dj’s over de hele wereld.In totaal vindt een recordaantal van ruim 300 events plaats in 75 clubs, discotheken en andere zalen, waaronder Paradiso, de Melkweg, het MC Theater, Muziekgebouw aan ’t IJ, het Bimhuis, het Concertgebouw, de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome. Daarnaast biedt ADE Playground overdag een programma op uiteenlopende locaties in de stad. Professionals uit de internationale elektronische muziekindustrie treffen elkaar op een reeks conferenties die worden beschouwd als de belangrijkste in hun soort, in onder meer De Balie, de Melkweg, Felix Meritis en Pakhuis de Zwijger.

Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): Amsterdam grootste dance arena ter wereld
Lees ook:Mika geeft concert in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013
Lees ook:Pussicat Dolls treden op in Amsterdam
Lees ook:Roze oudejaarsfeesten in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>