Podium COC Zwolle op Straten Festival

Vrijdag 17 augustus staat Zwolle in het teken van de 33e editie van het Straten Festival Zwolle. De hele binnenstad is auto- en fietsvrij en op 22 podia verzorgen uiteenlopende artiesten en dj’s live muziek. COC Zwolle maakt er net als voorgaande jaren een gezellig feest van in de Kamperstraat en plaatst een podium voor het eigen café, met live optredens van 20.00 uur tot middernacht.   

 

Tot middernacht is er een doorlopend programma zonder podiumpauzes, dat van de Kamperstraat ‘één grote openluchtkroeg maakt voor iedereen, van tiener tot jonge oudere’, belooft de aankondiging. Highlight: Maggie MacNeal om 23.00 uur; afsluitende act: Friday Night Fever. Na het buitenprogramma gaat het feest binnen verder: in het café van COC Zwolle.

Lees ook:iT Revival op 6 juli bij COC Zwolle
Lees ook:COC op Stratenfestival Zwolle
Lees ook:‘Goeie ‘s morgens Juffrouw Jannie’ bij COC op Straten Festival Zwolle
Lees ook:Verkoopdag bij COC Zwolle
Lees ook:Roze feest ‘Gay Fever’ Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>