Met de RozeMaandagExpress naar kermis Tilburg

Op maandag 23 juli is het Roze Maandag op de Tilburgse Kermis. De NS verzorgt een special trein, de RozeMaandagExpress, om feestvierders vanuit Amsterdam naar Tilburg te brengen. De trein vertrekt maandag om 10.11 uur vanaf Amsterdam Centraal, stopt op de stations Utrecht (10.42 uur) en Den Bosch (11.30 uur) en komt om circa 11.50 uur aan in Tilburg. In de trein begint het feest alvast, onder meer meteen optreden van homomoeder Imca Marina.

 

Philips is prominent aanwezig in de roze trein. Onder het thema ‘Express yourself every day’ rijdt een bonte verzameling van zangers, acts, drag queens, reizigers, organisaties en bedrijven mee in de Philips Groom Saloon. In het kader van de nieuwe ‘Express Yourself Every Day’-campagne gaat Philips met activiteiten het hele land door om hiermee de aandacht te vestigen op het scheergedrag en de trimgewoonten van de Nederlandse man. Tijdens deze campagne zoekt Philips mannen met de meest authentieke groom-stijlen en wordt aan het eind van dit jaar de Philips Groom Award uitgereikt. Niet alleen in de trein, ook in de binnenstad van Tilburg is Philips aanwezig met de ‘Groom Saloon’. Hier kunnen mannen zich door een professioneel groom-team laten trimmen en scheren in hun gewenste Roze Maandag-style (bron: persbericht).

Lees ook:Tilburg kleurt op Roze Maandag ook oranje vanwege EK Vrouwenvoetbal
Lees ook:Stichting Roze Maandag krijgt eindelijk eerste vrouwelijke voorzitter
Lees ook:Getuigen gezocht zware mishandeling Tilburg
Lees ook:Philips, seks en erotiek – dat wordt nooit wat
Lees ook:Tilburg krijgt regenboogzebrapad vanwege 25-jarig jubileum Roze Maandag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>