Haarlem Roze Zaterdag 2012

Dit jaar is Haarlem Roze Stad 2012. Onder het motto ‘Vier de verschillen’ zijn er het hele jaar roze activiteiten. Dolly Bellefleur luidde 1 juli in de Philharmonie spetterend de roze week in. Hoogtepunt wordt 7 juli: Roze Zaterdag, met het hoofdpodium op de Grote Markt, podia in de stad, infomarkt, Gay Now Park, parade en feesten. De dag ziet er globaal als volgt uit:

 

Om 11 uur begint de roze multireligieuze viering in de Grote of St. Bavokerk. Dan beginnen ook de informatiemarkt in de Koningstraat/Oude Groenmarkt/Damstraat en Gay Now Park: een muzikaal programma tot 20 uur in het Kenaupark. Om 13 uur start de Parade vanuit dit Kenaupark door het centrum naar de Grote Markt. Daar start om 13.00 uur het programma op het hoofdpodium. Tot 18 uur ontvangt Brigitte Kaandorp onder meer Dolly Bellefleur, de Homo Top 100, de Pink8Band met Astrid Nijgh en Big, Black & Beautiful. Vanaf 18 uur is Nickie Nicole gastvrouw van Roxy Revival op de Grote Markt.

 

Wilsons presenteert van 14 tot 23 uur een programma op de Gedempte Raamgracht, De Lange Heer in de Lange Herenstraat doet het van 12 tot 23 uur met Dj’s, disco en Girleske, Van Beinums NuDisco op het Klokhuisplein van 15 tot 23 uur met Dj’s. Roze Jongeren vinden elkaar vanaf 18 uur op de Botermarkt  ’s Avonds kunnen de benen/beentjes van de vloer op een aantal grote feesten: de Garborforwomen Megaparty in De Lichtfabriek (20-03 uur), PANN in de Patronaat (22-04 uur), Feel Harmony in De Philharmonie (22-05 uur) en Anti Kinky – Stalker aan de Kromme Elleboogsteeg (23-05 uur). Vrder zijn er exposities, het Gay & Lesbian Summer Festival in de Filmschuur, een fietsroute met gids en als primeur krijgt Haarlem van donderdag 5 tot en met maandag 9 juli een roze camping aan de Veerplas. Vrijdagavond is in de Patronaat een benefietavond voor Stop Aids Now: ‘I Love Pink‘, van 20.30 tot 23.30 uur.

Lees ook:Roze Zaterdag in Haarlem 2012
Lees ook:Dolly Bellefleur zingt Koningspaar toe in Haarlem
Lees ook:Roze Zaterdag Haarlem – een gezellige drukte
Lees ook:Dolly Bellefleur met ‘La Cage au Dol’ in Philharmonie Haarlem
Lees ook:Dolly Bellefleur met La Cage au Dol in Philharmonie Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>