Tientjesactie UvA Pride voor roze universiteitsboot

Dit jaar vaart voor het eerst een roze universiteitsboot mee tijdens de Amsterdam Canal Parade op zaterdag 4 augustus. UvA Pride, de roze organisatie binnen de Universiteit van Amsterdam (UvA) tekent voor de boot, samen met roze broeder –en zusterorganisaties binnen de VU, het AMC, de Universiteit Leiden en de Universiteit Maastricht. Deelname aan de Canal Parade kost 1000 euro. Omdat UvA Pride het zelf niet breed heeft, zoeken de roze studenten en medewerkers ‘100 helden die ieder 10 euro kunnen missen’, zo staat te lezen in de nieuwsbrief.

 

‘Doneer een tientje, maak de universiteitsboot mogelijk en wordt een UvA Pride held! In ruil voor uw bijdrage vermelden wij u als donateur, indien gewenst, op onze website.’ Uiteraard is iedere donatie welkom: op rekeningnummer 487 98 57 t.n.v. Stichting UvA Pride Amsterdam, o.v.v. ‘University Pride Boot’. UvA Pride stelt het ook erg op prijs als donateurs even een mailtje sturen naar [email protected], waarin u kunt schrijven of u als donateur op de website wil worden vermeld.

Lees ook:UvA Pride vaart definitief mee in Canal Parade
Lees ook:Primeur: UvA Pride medewerkerborrel
Lees ook:UvA Pride zoekt hulp voor boot Canal Parade
Lees ook:UvA Pride vaart mee tijdens Canal Parade
Lees ook:Eerste homoborrel Universiteit van Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>