Als een VIP de Canal Parade meemaken

Amsterdam Gay Pride verzorgt voor het eerst voor een ware VIP-tribune tijdens de Amsterdam Canal Parade op zaterdag 4 augustus. Op een eiland van pontons verrijst een tribune voor zo’n 1100 bezoekers. Voor 75 euro zie je op de mooiste plek langs de vaarroute (op de Amstel, waar de boten vanaf de Prinsengracht de rivier opvaren en linksaf de hoek om moeten richting Stopera) de stoet van 80 praalboten voorbij trekken.

 

De prijs in inclusief onbeperkt bar (alcoholisch en non-alcoholisch), culinaire hapjes van cateraar hete Peter, een VIP goodie bag en een We Are paraplu.. De tribune is open van 13.00 tot 18.00 uur. De eerste boot vaart rond 14.00 uur langs, de laatste tegen 17.30 uur. De tribune is een besloten terrein, met beveiliging, EHBO en VIP-waardige toiletten. Reserveren kan via progay. Kaarten worden per post toegestuurd.

Lees ook:Als vanouds groot Oranje homofeest in de Reguliers
Lees ook:Midsummer Night Dream met Luna Lunettes in Paleis van de Weemoed
Lees ook:Favoriete gerecht Freddie Mercury
Lees ook:Nieuw toneelstuk Paul Haenen met Mike Starink en Jeroen Bos
Lees ook:Homo Trouwbeurs in Westergasfabriek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>