Roze Week Alkmaar 2012

Zaterdag 19 mei 2012 begint de Roze Week Alkmaar. Om 14.45 uur trekt een bonte stoet met een Brassband door de stad. Op twee podia wordt de week geopend. Alle inwoners van Alkmaar en omstreken, alle dansscholen en fans worden opgeroepen om in het roze gekleed naar de opening van de week te komen en mee te doen aan de grootste roze flashmob van Nederland, om 15.00 uur op de Laat. ’s Avonds vindt de derde editie plaats van het roze feest Super Sissy in de Victory en Juicy Jungle in 1811.

 

Zondagochtend is er een Oecumenische roze dienst in de Oud-katholieke kerk, ’s middags de Drag Queen Olympics in het Victorie Park en ’s avonds een vrouwenfeest in 1811. De hele verdere week zijn er uiteenlopende activiteiten, zoals een roze salon, roze high tea, roze films, voorlichting op scholen en een roze etalagewedstrijd. Vrijdag opent een roze BN’er de kaasmarkt en ‘s avonds is 1811 het domein van liefhebbers van lycra en strakke outfitjes. Hoogtepunt van de Roze Week is zaterdag 26 mei, met vanaf 14.00 uur de Alkmaarse Grachten Parade, tot 20.00 uur feest op het Waagplein, de finale van het Songfestival op een groot scherm in De Vestibule bekijken en als finale ‘Splash!’ in 1811.

Lees ook:Roze Week Alkmaar 2013
Lees ook:Roze Week Alkmaar 2015
Lees ook:Roze Week Alkmaar 2014
Lees ook:Inschrijving Grachtenparade Roze Week Alkmaar 2014
Lees ook:Roze Week Alkmaar 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>