Vernieuwde website Reguliersdwarsstraat

Na de sluiting van de grote homozaken in 2010 zijn bijna alle bars in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat weer heropend. ‘Omdat nog te weinig mensen bekend zijn met het nieuwe aanbod, is reguliers.net, de website over de beroemde homo-uitgaansstraat, geheel vernieuwd’, aldus het persbericht. Op de site is in één oogopslag het nieuws en een agenda van activiteiten in de horecazaken te zien.

 

Dit laat zien dat de Reguliersdwarsstraat steeds gevarieerder wordt: zo zijn er ook voor vrouwen tegenwoordig meerdere feestavonden en is voor mannen onlangs een flagship store van het populaire Amerikaanse merk Rufskin geopend. Daarnaast biedt de website een volledig overzicht met de adressen en openingstijden van alle cafés, clubs, coffeeshops, restaurants en winkels. Tenslotte wordt ook uitgebreid de roemrijke geschiedenis van de straat en van de beroemde uitgaansgelegenheden uit het verleden beschreven.

Lees ook:Kooistra’s laatste homoclub in Reguliersdwarsstraat dicht
Lees ook:Mobiele website voor Reguliersdwarsstraat Amsterdam
Lees ook:Onderzoek naar uitgaan in Reguliersdwarsstraat
Lees ook:Eerste grote homocafé heropent in de Reguliers
Lees ook:Homostraat Reguliersdwarsstraat heeft Engelstalige website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>