AIR en Paradiso organiseren het Milkshake Festival

De Amsterdamse club AIR en poptempel Paradiso organiseren samen het Milkshake Festival, op zondag 22 juli 2012 in het Westerpark in Amsterdam (2013: klik hier). Tijdens het festijn ‘heerst een Free Love & Tolerance Policy’, meldt het persbericht, ‘vrij van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, religies, seksuele voorkeuren en mannelijke en vrouwelijke verschijningsvormen. Milkshake wil dat vieren.’

 

Vijf stages met elk een eigen karakter vormen het festival. Eén ding hebben ze gemeen: een gevoel van hoffelijkheid, vrijheid en tolerantie. ‘Verwacht sprankelende decors, performance-art en vooral heel veel vertier.’  Erwin Olaf tekent voor de Black Pool Party, AIR & Diva Mayday voor ‘Can you feel iT’, Now&Wow voor de Lolita Klup,  Paradiso voor de live stage en AIR voor Supertoys.

Lees ook:Milkshake Festival in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Wethouder Andree van Es opent Milkshake festival samen met nachtburgemeester
Lees ook:Milkshake wint de gezelligste prijs van de Gouden Kabouter Awards
Lees ook:Milkshake Festival start ticketverkoop
Lees ook:Andrée van Es, Pride Fonds en Westerse Vrijheid: Milkshake Festival 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>