Vandaag start kaartverkoop concert Madonna

Zaterdag 7 juli 2012 geeft Madonna een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 11 februari om 10.00 uur. Het concert is onderdeel van de Madonna 2012 World Tour die op 29 mei in Tel Aviv begint. De eerste van haar 26 shows in Noord-Amerika staat op 28 augustus in Philadelphia gepland. Op 6 september staat ze in het Yankee stadion in New York.

Update: het concert was binnen een half uur uitverkocht. Er komt een tweede concert op 8 juli; tickets gaan zaterdag 18 februari vanaf 10.00 uur in de verkoop.

 

De Ziggo Dome is een nieuwe concerthal voor pop- en rockconcerten die op dit moment naast de Amsterdam ArenA en Woonboulevard Villa ArenA wordt gebouwd. Wat volgens kenners overal ontbreekt, is sfeer. De Ziggo Dome gaat eruit zien als een zwarte doos, maar moet méér bieden dan de zoveelste concertlocatie: akoestiek, comfort en beleving staan centraal. De buitenmuur wordt bekleed met 90.000 ledlampjes, waarop videobeelden kunnen worden getoond. Ziggo Dome opent dinsdag 26 juni 2012.

Lees ook:Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam
Lees ook:Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april
Lees ook:Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Madonna in de Arena

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>