Biseksuelen weekend Holland BiCon 2011 bij COC Haaglanden

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2011 vindt in Basta, COC Haaglanden, de derde editie plaats van Holland BiCon, ‘het grootste evenement voor biseksuelen, queers, transgenders, bi-vriendelijke homo’s en hetero’s en iedereen die qua gender en/of seksualiteit niet in een hokje past’, meldt de aankondiging.

Een weekend vol workshops, en een discussieforum, maar ook luchtige zaken, zoals een spelletjes workshop, bonte verkleedpartijen, muzikale optredens en als afsluiter het traditionele Baffling Barbarian Bisexual Ball. en een spettend feest. Motto dit jaar is ‘Coming Out, Coming In’. Coming out: wat betekent dat voor bi’s? En coming-in: hoe vind je je plaats in de bi-gemeenschap? Kosten en verdere info: zie website.

Lees ook:Biseksuelen Conferentie Holland BiCon
Lees ook:Holland BiCon 2013 in Rotterdam
Lees ook:Derde Europese Bi-Conferentie tijdens Europride
Lees ook:Tijgertje organiseert workshop weerbaarheid
Lees ook:COC podium op Stratenfestival Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>