Inzendingen stromen binnen voor TROS Songfestival

Vrijdag 20 september is het de laatste dag waarop de TROS inzendingen accepteert voor het Nationaal Songfestival 2012. De winnaar daarvan moet het voor Nederland opnemen bij het Eurovisie Songfestival volgend jaar in Azerbeidzjan. Donderdag schoof Gordon met LA The Voices een inzending bij de TROS in de brievenbus. Twee weken geleden waren er ruim honderd inzendingen binnengekomen. De omroep verwacht dat er na telling dit weekend het dubbele aantal uit de bus komt.

De TROS maakt in november bekend welke lidjes door mogen naar de wedstrijd. Het ruige homomannenkwartet Bearforce 1 doet ook een gooi en deponeerde vandaag het nummer ‘Action Man’ bij de omroep. Het nummer is speciaal geschreven voor illusionist Hans Klok, die op verzoek van John de Mol (organisator van het Nationale Songfestival) meegaat als het nummer zich leent voor een act van Klok.

Lees ook:Petitie tegen verloedering songfestival
Lees ook:De avonturen van Bearforce1
Lees ook:NOS verpatst Songfestival aan TROS
Lees ook:Waylon voor Nederland naar Eurovisie Songfestival 2018
Lees ook:TROS heeft gefaald met Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>