Bar Havana nu alweer gesloten

IMG_20160514_140537Nog geen twee maanden na de heropening is bar Havana in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat alweer gesloten. ‘Het café is nog niet failliet, maar op zoek naar een nieuwe financier’, meldt de Amsterdamse stadszender AT5. In juli ging de Havana met veel tamtam weer open, ongeveer gelijkertijd met Eve en Ludwig. Het luidde de wederopstanding in van de Reguliersdwarsstraat als dé homohorecastraat van Nederland.

Dat was tenminste het idee; wellicht meer wishfull thinking dan pragmatisch gedacht. Volgens Gay.nl wist Havana de afgelopen tijd geen duidelijke doelgroep te lokken en kreeg de bar al snel de naam onervaren personeel te hebben.

Lees ook:Club Havana in Amsterdam alweer dichtgespijkerd
Lees ook:Havana Amsterdam definitief op slot
Lees ook:Trump president: kon Annie M.G. Schmidt vooruitzien?
Lees ook:Reguliersdwarsstraat sluit dramatisch jaar hoopvol af
Lees ook:Havana in Reguliersdwarsstraat heropend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>