Oss kleur roze tijdens Dolle Dinsdag 2011

Dinsdag 23 augustus 2011 kleurt Oss roze tijdens de elfde editie van Dolle Dinsdag. Deze week staat de kermis in het Brabantse stadje. Thema dit jaar is ‘Share the Future’, met de klemtoon op tolerantie voor iedereen. Alle rangen en standen door elkaar, mannen en vrouwen, gays en gay-minded hetero’s.  Daaruit is de inmiddels vaste Dolle Dinsdag leus ontstaan: homo’s, hetero’s, lesbo’s, bi’s, travestieten, kakkers en kampers, jongen oud … en allemaal hetzelfde feestje.   

 

Het evenement werd opgezet door Cor Strik, voormalig uitbater van Fellini’s en vindt weer plaats in de Eikenboomgaard. Daar zijn  zeven binnen- en buitenpodia, met een programma van 14.00 tot 03.00 uur, waaronder: de mega Meezing Sensatie. Dj’s, een optreden van GTST-acteur Ferry Doedens, bekend van de hit ‘Bij mij’ en drag Queen Lady Galore & Friends.

Lees ook:Roze Dolle Dinsdag in Oss
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 2010
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 22 augustus
Lees ook:Dolle dinsdag op de Ossekermis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>