Huurcontract COC Amsterdam verlengd

Dankzij een nieuw huurcontract blijft COC Amsterdam in het pand aan de Rozenstraat 14 en krijgt ook de ruimte van COC Nederland erbij (huisnummer 8). De landelijke organisatie is dit voorjaar nogal geruisloos verhuisd naar een andere locatie in de stad. COC Amsterdam is van plan ‘er nu een Roze Huis van te maken’, aldus de aankondiging. Iedere roze organisatie kan bureauruimte huren. De eerste huurder zit er al: Pride Photo Award, De huurprijs is € 230,= per maand per werkplek (geen BTW).

Het pand aan de Rozenstraat is sinds kort ook een nieuwe officiële trouwlocatie in de hoofdstad. COC Amsterdam zit sinds 1979 in het pand en verhuurt sinds anderhalf jaar faciliteiten. Er vinden regelmatig borrels, feesten en debatten plaats.

Lees ook:COC Amsterdam officiële trouwlocatie
Lees ook:Margriet van der Linden nieuwe voorzitter Pride Photo Award
Lees ook:Secret Garden in Montelbaanstoren
Lees ook:Gay Pride Party bij COC Amsterdam
Lees ook:Nederlandse fotografe wint eerste Pride Photo Award

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Huurcontract COC Amsterdam verlengd

  1. Peter

    Dat is goed nieuws, mooi dat die prachtige plek nu bij het COC in gebruik kan blijven :-) Nu alleen dit soort dingen nog beter communiceren ;-)

      /   Reply  / 
  2. Huurcontract Voorbeeld

    Met dit nieuwe huurcontract zullen jullie nog wel even kunnen blijven zitten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>