Burgemeester laat Canal Parade schieten

De burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, is niet aanwezig op één van de grootste jaarlijkse publieksevenementen die de hoofdstad te bieden heeft: de Canal Parade op zaterdag 6 augustus. De burgervader vindt het ‘jammer’, zo zei hij tegen AT5, maar hij moet de Amsterdam Gay Pride, het feest der tolerantie in zijn eigen stad, dit jaar laten schieten.

 

‘Ik vind het heel jammer want een van de eerste dingen die ik mocht doen toen ik vorig jaar burgemeester werd, was de Gay Pride’, zei Van der Laan tegen AT5. Dit jaar is hij in die periode op vakantie. Wethouder Eric van der Burg neemt de honneurs waar; hij heeft onder meer Zorg & Welzijn in zijn portefeuille.

Lees ook:Burgemeester Amsterdam vaart mee tijden Canal Parade
Lees ook:Van de Laan maakt vuist tegen homogeweld
Lees ook:Amsterdam maakt vuist tegen jongerenterreur
Lees ook:Burgemeester Venetië houdt Gay Pride tegen
Lees ook:Turkse politie uitgenodigd voor Amsterdam Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>