Reguliersdwarsstraat kleurt weer roze

Donderdag 21 juli heropent de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan officieel de Reguliersdwarsstraat. Dat meldt stadszender AT5 onder dek op ‘De Reguliers moet weer spannend worden’. Uiteraard opent de burgemeester niet de hele straat, maar heropent drie homotenten die sloten na het overlijden van horecamagnaat Sjoerd Kooistra. Eve (voorheen de Arc), Havana en Ludwig II (voorheen de April) gaan dan tegelijkertijd open. De Exit is nog dicht.

 

Naast de burgemeester komen wethouder Carolien Gehrels en Heineken directeur Wouter Fijnaut. Na de officiële heropening om 17.00 uur kinnen gasten genieten van een roze buitenfeest met DJ’s en dansers. Rond 20.00 uur treden radio DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op met een speciale Homo 100-mix. Tijdens de Amsterdam Gay Pride van 30 juli tot en met 7 augustus moet de beroemdste homo-uitgaansstraat van het land weer volop in bedrijf zijn.

Lees ook:Homo 100 op NPO Radio 2
Lees ook:Gay Amsterdam moet weer gaan swingen
Lees ook:Reguliersdwarsstraat 21 juli heropend
Lees ook:Bronski Beat op nummer 1 op Homo 100 van Radio 2
Lees ook:Roze Woensdag Nijmegen 2011

1 Reacties // Reageer

One thought on “Reguliersdwarsstraat kleurt weer roze

  1. Gay Leuven

    Volgend jaar komen we weer! :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>