Gay Dog Show tijdens Londen Pride

De Londen Gay Pride komt met een primeur: de Gay Dog Show. Op donderdag 30 juni worden de beauty’s getoond in de nachtclub Fire in Vauxhall. Honden kunnen deelnemen in verschillende categorieën, zoals dandiest dog (fraaiste heertje), prettiest bitch (mooiste dametje), superstaffie (mooiste Staffie Bull Terrier), beste reddingshond en beste lookey-likey (die het meest op zijn baas lijkt, maar gelijkenis met een beroemdheid mag ook). De wedstrijd wordt georganiseerd door Battersea Cats & Dogs Home. 

 

Pride Londen vindt plaats tot en met zondag 3 juli. Hoogtepunt wordt de Pride Parade door de Regent Street op zaterdag 2 juli.

Lees ook:Londen gastheer World Pride 2012
Lees ook:Opening ColognePride in Phantasialand Brühl
Lees ook:Gay Prides in roze metropolen
Lees ook:Zandvoort krijgt eigen Gay Pride: 31 juli t/m 2 augustus
Lees ook:Europirde 2016: inschrijving Canal Parade van start gegaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gay Dog Show tijdens Londen Pride

  1. Hahaha

    Dit is echt te walgelijk voor woorden, wie dit heeft verzonnen die moeten ze levenslang martelen. Hondjes opmaken & kleertjes aantrekken dit is echt iets voor homo’s hoe verzin je het. Die hondjes doen met tegenzin mee maar dat maakt voor jullie nichten niets uit als jullie zelf maar plezier hebben hè.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>